duminică, 30 martie 2008

Seule avec moi-meme...

***Da, sunt singura....afirmatie care exprima intru totul ceea ce simt in momentul de fata. Nu, nu o spun pentru a da o nota induiosatoare celor scrise aici , nici pentru a ma plange sau pentru a crea un izvor de lacrimi si nici pentru a atrage vreun sentiment cald din partea unui posibil cititor al acestei postari. Nici eu nu stiu prea bine de ce spun asta.....stiu insa cu certitudine ca astfel ma simt in acest moment, singura la modul general. Cum de am ajuns la concluzia asta? Well....ceva, undeva inauntru, doare...si nu mi-e bine.....Ziceam ca sunt strong enough si ca pot lasa astfel de aspecte sa treaca neobservate, fara sa le acord vreo importanta si fara sa le bag vreun moment in seama, dar e atat de usor de zis.... mai am insa de luat multe lectii de practica.
***Enfin....cam atat despre starea de spirit pe care o am ( sau mai bine zis n-o am) la ora asta.....as vrea sa spun mai multe de atat ( pana acum nu am scris decat un preambul), dar ma opresc astfel pentru ca nu ma simt in stare sa continui si sa dezvolt ideea....
Incepe o noua saptamana, care se anunta destul de grea in ceea ce ma priveste... Maine am programare la dentist si nu ma simt tocmai comfortabil cand ma gandesc la ceea ce urmeaza.... Sper totusi sa ajung intreaga acasa..... ;)

joi, 6 septembrie 2007

Despre cuvinte



Exista cuvinte care dor mai mult decat cele mai infioratoare lucruri iar forta lor atat de puternica reuseste sa franga aripi, sa ucida dragostea, sa adune toate visele si sperantele intr-un mic loc si sa le incuie cu lacatul de bronz pentru ca mai apoi sa arunce in gol cheia si sa aduca la suprafata cele mai intunecate regrete.



Exista cuvinte care, odata rostite, lovesc in punctul cel mai firav al sufletului lasand acolo urme adanci, pe care nimeni nu le poate vindeca iar timpul va tot lucra la adancirea lor.



Exista insa acele cuvinte....frumoase, calde, cantate parca de ingeri, care isi au sursa in partea nealterata si curata a sufletului.....ele aduna in drumul lor zambetele, acele sclipiri de fericire din ochi, imbratisarile calde, acel sentiment de bine si reusesc astfel sa aduca o stea pe cerul ocupat de norii gri.